1 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה. אם היא יבשה מדי אפשר להוסיף עוד ביצה ואם היא רטובה אפשר להוסיף מעט פירורי לחם.
2 מקלפים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חדה "מגלפים" מהם בזהירות צורת ספירלה, רצועה דקה וארוכה. חותכים את הרצועות הארוכות לרצועות באורך של כ-5 ס"מ.
3 ממלאים את רצועות תפוחי אדמה בבלילת הקציצות בצורת גליל.
4 מטגנים את הקציצות: מחממים שמן לטיגון עמוק.
5 בקערה שטוחה מערבבים את שתי הביצים והמים. בקערה נוספת מפזרים את הקמח.
6 טובלים את הקציצות בקמח ואז בבלילת הביצים והמים ומטגנים בשמן העמוק עד שהן זהובות לחלוטין.
7 מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא מצטמצם מעט.
8 מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מנמיכים את האש ככל שניתן, ומבשלים לפחות חצי שעה (ועד שעה).