1 בבלנדר טוחנים את הבזיליקום עם חצי כוס מים. לאחר מכן מסננים ולוקחים את המים הירוקים.
2 בקערה מערבבים קמח, ביצים, חצי כוס שמן ושליש כוס מי בזיליקום.
3 לשים את הבצק ומניחים לקירור במקרר.
4 חותכים בצל לבן גדול ומאדים אותו במחבת עם שמן זית. מוסיפים עגבניות מרוסקות, עלי תימין, מרווה וזעתר. מניחים להצטמצם.
5 במחבת אחר מטגנים בשמן זית קישואים חתוכים לפרוסות.
6 לאחר שהבצק התקרר מכינים בעזרת מכונת פסטה את סוג הרצוי ומבשלים בסיר מים רותחים כ-2-3 דקות.
7 מוציאים מסננים ומניחים על צלחת.
8 מוסיפים את הרוטב, עגבניות שרי בשלל צבעים ופרוסות קישואים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.