1 טוחנים במעבד מזון שום, ג'ינג'ר, צ'ילי ובצל סגול
2 מחבבים בסיר או מחבת גדולה את השמן ומטגנים את התערובת הטחונה כחצי דקה.
3 מוסיפים את הכרובים, הברוקולי והבטטה ומערבבים.
4 מוסיפים קרם קוקוס, חמאת בוטנים, למון גראס וקארי ירוק ומערבבים היטב. מבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים לגמרי.
5 מוציאים מהסיר את הלמון גראס וטוחנים את כל התערובת לרוטב חלק.
6 בינתיים מכינים את הקציצות: שמים את הבשר בקערה ומוסיפים לו ג'ינג'ר, שום, ביצה, קמח ומלח ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת קציצות.
7 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
8 מרכיבים את הפיתה: מניחים בה פרוסות בצל, כמה עלי כוסברה ומורחים את הרוטב הטחון. מוסיפים קציצות ומעליהן עוד רוטב. מקשטים עם מעט צ'ילי חריף.