1 מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה.
2 משרים את העופיון במרינדה במשך שעתיים.
3 צורבים קלות את העופיון מכל צדדיו במחבת עבה.
4 מניחים על תבנית, מוסיפים את המרינדה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות. מקפידים להרטיב את העופיון במרינדה במשך האפייה.
5 מוציאים ומגישים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
אנרגיה | 964 קלוריות |
חלבונים | 124 גרם |
פחמימות | 41 גרם |
שומנים | 30 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה