1 שמים שמרים ומים וסוכר בקערה 10 דקות להתססה ומוסיפים קמח מלח ולבסוף חמאה. לשים הכל יחד ומתפיחים חצי שעה.
2 מטגנים בצלים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הבוטנים.
3 פותחים את הבצק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. מורחים את הבצל המטוגן, מפזרים בוטנים טחונים, מגלגלים וחותכים ל-6 עיגולים. מניחים ענף תימין באמצע כל עיגול ומכניסים לרינג. אופים 30 דקות ב-180 מעלות.
4 להקציף את החמאה עם הפלפל השחור במשך 2 דקות, לקבלת קציפה אוורירית.
5 מגישים את הבריוש עם החמאה המוקצפת ומעט חמאת בוטנים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.