1 הניוקי: מערבבים בסיר את המים החלב והחמאה ומביאים לרתיחה. שופכים פנימה את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק.
2 מעבירים את הבצק למיקסר ומוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב.
3 מרתיחים סיר מים לבישול הניוקי.
4 מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים ניוקי לתוך המים הרותחים (חותכים את הבצק במספריים).
5 קרם דלעת: צולים את הדלעת 45 דקות בחום של 200 מעלות. טוחנים בבלנדר עם החמאה.
6 קרם פטריות: קוצצים את הפטריות ומטגנים בחמאה עד השחמה. מוסיפים חלב ומבשלים עוד 5 דקות. טוחנים בבלנדר.
7 הרכבת המנה: מטגנים את הניוקי בחמאה. מוסיפים קרם דלעת למחבת.
8 מורחים קרם פטריות בצלחת עמוקה, מסדרים את הניוקי עם רוטב הדלעת ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.