1 המילוי: מאדים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את השעועית ואת שאר החומרים למעט הפטרוזיליה ומאדים עוד כ-10 דקות. אם צריך - מוסיפים כמה כפות מים.
2 מניחים לצינון ורק אז מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
3 הבצק: לשים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת בצק יבש וחלק.
4 קורצים מהבצק המוכן חתיכות של 100 גרם, מגלגלים לכדורים ומניחים לכחצי שעה.
5 מרדדים כל בצק ליריעה דקה ביותר בצורת ריבוע ופותחים עם שמן על הידיים. מקפלים לשליש ואת השליש הנותר מקפלים על השליש הקודם. מורחים עוד מעט שמן וחוזרים על אותה פעולת קיפול מהצדדים.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 שמים במרכז הריבוע הקטן שנוצר ממלית השעועית ומקפלים כל שני קצוות למרכז עד שנוצר מאפה סגור. חשוב לשים לב לצורת הקיפול כך שיישאר מינימום בצק בחלקו העליון של המאפה.
8 אופים עד להזהבה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.