1 במחבת מטגנים בצלים בחמאה, עד להזהבה וקרמול. לאחר כמה דקות מוסיפים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל.
2 בעזרת בלנדר מוט מקציפים חלמונים ומוסיפים את שאר המרכיבים מלבד השמן. את השמן יש לזלף בזרם דק תוך כדי ערבול של האיולי.
3 טוחנים במטחנת בשר את הכבד עם הבצלים והשמן מהטיגון, והביצים הקשות. בודקים תיבול – במידה שחסר מוסיפים מלח ופלפל.
4 בתבנית שקעים יוצרים קעריות מבצק פילו ואופים עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.
5 בכל קערית פילו מניחים כפית איולי, מעליה כף כבד קצוץ ומעל מפזרים מעט בצל ירוק.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.