1 מכינים את הבצק: מערבבים מים, שמן זית וכוס קמח אחת בסיר בינוני, עד שמגיעים לבצק אחיד שנפרד מדפנות הסיר.
2 מעבירים את הבצק למיקסר, מוסיפים כוס קמח נוספת וחלמון ולשים עד שהבצק אחיד. מצננים חצי שעה במקרר.
3 מכינים את המילוי: מביאים לרתיחה מים בסיר וחולטים בהם את נתח השקדים השלם ל-10 דקות.
4 במחבת מחממים את שמן הזין ומטגנים בו את הבצל והשום עד הזהבה. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
5 קוצצים את שקדי העגל גס ומוסיפים למחבת. מטגנים 5-7 דקות. מוסיפים אריסה, פפריקה חריפה וכמון כתוש ומערבבים. מכבים את האש ומוסיפים כוסברה קצוצה לפי הטעם וראס על חנות.
6 מכינים את הרוטב: ממיסים חמאה בסיר, מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון ועלי נענע טריים. מתבלים במלח פלפל לפי הטעם.
7 מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים. שמים במרכז כל אחד מהם מעט מילוי וסוגרים בצביטה לכיסון.
8 מביאים לרתיחה מים בסיר. מוסיפים מלח ומבשלים את הכיסונים. מוציאים אותם מהמים כדקה אחרי שהם צפים.
9 מערבבים את הכיסונים עם הרוטב ומעטרים בצ'ילי חריף.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.