1 משרים את הבורגול במים עד שהוא מתרכך. מסננים.
2 מערבבים את חומרי תערובת התיבול של הבשר בקערה אחת ואת חומרי תערובת התיבול של הקובה בקערה אחרת.
3 המילוי: טוחנים 200 גרם אנטרקוט במטחנת בשר.
4 מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את האנטרקוט הטחון וכף מתערובת תיבול הבשר.
5 מוסיפים את הצנוברים ומאזנים טעמים עם פלפל שחור גרוס ומלח. ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן (נזהרים לא לייבש אותו). מורידים מהאש ומניחים בצד.
6 הקובה: טוחנים את 100 הגרם הנותרים של האנטרקוט במעבד מזון עם מלח עד לקבלת מרקם משחתי.
7 לוקחים כוס מהבורגול המושרה ומועכים היטב בידיים עד לקבלת מעין בצק. מערבבים אותו יחד עם הבשר שטחנו ומוסיפים את תערובת התבלינים לקובה. לשים הכל טוב טוב בידיים רטובות עד שנוצר מעין בצק אחיד.
8 מחלקים את התערובת לכדורים בגודל הרצוי. מרטיבים את היד ומשטחים את הכדורים, מניחים מהמילוי וסוגרים לצורת קובה.
9 מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.