1 מכינים את הפסטה: לשים ביד או במיקסר את הקמח, הביצים, המלח והמים לבצק אחיד וחלק. מכסים אותו ומניחים בצד לחצי שעה.
2 מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לעלה פסטה רחב ודק מאוד וחותכים לקרעים גדולים בגודל צלחות ההגשה.
3 מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הבצל על אש נמוכה עד שהוא שחום.
4 מכינים את הרוטב: מחממים את הגבינה ושני סוגי היוגורט בסיר עד לקבלת רוטב אחיד וחם.
5 מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים בהם את עלי הפסטה 2-3 דקות.
6 מצלחתים מיד את המנה: מניחים בצלחת מעט מרוטב היוגורט, מניחים מעליו עלה פסטה אחד ומעל הפסטה מניחים את הבצל המטוגן. מניחים מעל עלה רביולי נוסף ומקשטים בעירית.
המתכונים מופיעים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים.