עוגת שומשום עם קרם קפהכשעוגת בחושה היא טובה - היא טובה עד הסוף: לחה, רכה, עשירה בטעם - בדיוק כמו עוגת השומשום הזאת. להגיש בליווי קרם קפה עם נגיעת דבש, וללקק את האצבעות
טום אביב
| מאסטר שף
| פורסם 22/11/16 12:26
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
|
המצרכים :
לקרם הקפה (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מעבדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. 2 מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 40-45 דקות ב-150 מעלות. 3 בינתיים מכינים את קרם הקפה (העוגה טעימה גם בלעדיו): מערבבים את האספרסו והדבש ומבשלים בסיר על לקבלת סירופ. כשהסירופ מוכן מקציפים חבילת שמנת מתוקה ותוך כדי מוסיפים את סירופ הקפה, עד שנוצרת קציפה יציבה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
לכל אוהבי הקפה ההרפתקנים - נספרסו השיקה עכשיו מהדורה מוגבלת של תערובות קפה בטעמי עוגות וינאיות. |