1 שמים בקערה את הבשר ומגרדים בצל 2. קוצצים את המישמש ומוסיפים את כל שאר המרכיבים פרט לביצים ולפרורי לחם 3. בקצה של חזה העוף מניחים קציצת בשר לא גדולה שהחזה עוף יוכל לעטוף ומגלגלים לגליל. כך עושים עם כל שאר חזות העוף. 4. כאשר כל חזות העוף מגולגלים, טורפים את הביצים, טובלים את כל חזה עוף בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק ועל אש גבוהה עד להזהבה מוציאים ומניחים על נייר סופג. 5. מבשלים את הגלילות בציר הבקר חצי שעה על אש נמוכה. 6. לאחר שהכל מוכן מכינים את הרוטב: מבשלים במים עד לכיסויי שזיפים שחורים יבשים ומישמש עם כף סילאן עד שהכול מתרכך. 7. טוחנים בבלנדר ומפזרים מעל הגליל כאשר הוא כבר בצלחת ההגשה