1 מכינים את רוטב הפונזו: מערבבים היטב את כל המרכיבים לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
2 מכינים את הפאני פורי: קוצצים את העגבניה, השאלוט והאבוקדו לקוביות קטנות. מערבבים יחד בקערה. קוצצים דק את העירית ומוסיפים.
3 מוסיפים שמן, יוזו מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים את התערובת לשף זילוף עם פתח גדול יחסית.
4 מחממים שמן לטיגון עמוק וכשהוא מגיע ל-200 מעלות מטגנים את כדורי הפאני פורי עד שהם מתנפחים. מוציאים לנייר סופג.
5 מכינים את סלט הפאקוס: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.
6 מכינים את המנה: מניחים פרוסה של אבטיח על צלחת הגשה ומורחים עליה קמצוץ וואסבי. מניחים מעל פרוסה של טונה ועלה בזיליקום ומפזרים שורה של אפונת וואסבי מרוסקת.
7 מניחים ליד ערמה קטנה של סלט הפאקוס.
8 כשהפאני פורי התקרר מחוררים חור קטן בחלק העליון, בעזרת סכין, ומזלפים פנימה את תערובת האבוקדו. מקשטים עם עירית וצ'ילי קצוץ. מניחים ליד הטונה ומגישים מיד, כי הפאני פורי מתרכך מהר.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.