1 קולפים את הקישואים בסכין עם שיניים, כך שהקליפה רק נשרטת ונשאר הצבע הירוק העז. מרוקנים את ליבות הקישואים.
2 מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והבשר, ומקפידים לפורר אותו בעזרת מזלג. מוסיפים צנוברים, נענע יבשה, מלח ופלפל לפי הטעם, מניחים לצינון.
3 ממלאים את הקישואים בבשר, משאירים כ-1 ס"מ לפני הסוף וסוגרים עם "מכסה" שקורצים מליבת הקישואים שרוקנו.
4 מטגנים את הקישואים על אש קטנה במעט שמן על מנת שיתרככו.
5 במקביל מכינים את הרוטב: שופכים את היוגורט לתוך קערה קטנה, מוסיפים שום, נענע מיובשת, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים.
6 ההגשה: מניחים את הקישואים בצלחת הגשה, יוצקים מעל רוטב בנדיבות, מפזרים מעט נענע מיובשת ומזלפים שמן זית.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!