1 לפלאן: מטגנים את הזוקיני וחצי מהשאלוט במחבת עם שמן זית, בערך 5 דקות על להבה בינונית אן עד הזהבה קלה.
2 שמים את תוכן המחבת בבלנדר יחד עם הביצים, גבינת הפרמז'ן, השמנת המתוקה והבזיליקום. מתבלים בפלפל ומלח.
3 לוקחים כלי נירוסטה קטן או תבנית פיירקס קטנה. משמנים בחמאה ובתחתית שמים עלי דפנה. יוצקים את תכולת הבלנדר פנימה. אופים התנור שחומם מראש ל-140 מעלות למשך 35 דקות.
4 לדלעת: מטגנים במחבת עם שמן זית את הדלורית עם חצי השאלוט שנותר, 10 דקות מעל להבה בינונית, עד ריכוך והזהבה. שמים בבלנדר,מתבלים במלח והרבה פלפל שחור וטוחנים לממרח.
5 לפטריות: פורסים את הפטריות ומטגנים אותן 3 דקות בשמן הזית עד ריכוך. מתבלים במלח.
6 להגשה: שמים בצנצנת את תוכן התבנית שנאפתה ואז מסביב שמים פירה דלעת. במרכז שמים את הפטריות ומפזרים גבינת עיזים מעל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.