1 קולפים, מבשלים ומועכים את תפוחי האדמה. מערבבים עם הבשר. סוחטים מהלחם את המים ומפוררים אותו לתערובת הבשר.
2 מוסיפים את העלים, הבצל והתבלינים, ולשים הכל לתערובת אחידה.
3 מקבבים לקציצות, טובלים בחלבון ומטגנים בשמן עמוק.
4 אריסה: טוחנים את הפלפלים למשחה במטחנת בשר, מוסיפים שום כתוש ומוסיפים שמן זית, מלח ופלפל.
5 סלט לימונים כבושים: מבשלים את הלימונים עד שיהיו ממש רכים: מביאים לרתיחה ומחליפים את המים שלוש פעמים. חותכים לקוביות ומוסיפים כף מהאריסה, שמן זית, שום, מלח, פלפל ופפריקה חריפה מעושנת.
6 סלט משוויה: שורפים את הירקות על האש, מקלפים וקוצצים דק דק. מזלפים 2 כפות שמן זית, מלח, פלפל ופפריקה חריפה.
7 מגישים את הקציצות עם המטבלים בצד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.