1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מתבלים את הכתף עם מלח גס, פלפל שחור, טימין ומרווה. ואופים בתנור למשך 45 דקות.
2 שמים את הגזר הלבן, הבצל והסלרי בסיר לחץ, ממלאים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-25 דקות (או קרוב לשעה בסיר רגיל, עד שהירקות רכים).
3 מכינים את הבצק לטורטליני: לשים יחד את הקמח, הביצים, המלח ושמן הזית לבצק אחיד וחלק. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך 30 דקות.
4 טוחנים את ירקות השורש המבושלים במעבד מזון למרקם חלק. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך.
5 מפרקים את בשר הטלה המבושל לקוביות קטנות. שומרים את הנוזלים שהצטברו בתבנית.
6 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה. קורצים ממנו עיגולים ובמרכז כל עיגול שמים כף מקוביות הכתף. סוגרים לחצי עיגול, מהדקים היטב ומקפלים לצורת טורטליני.
7 מביאים לרתיחה סיר מים ומבשלים בהם את הטורטליני עד שהם צפים.
8 מחממים במחבת את נוזלי הבשר מהתבנית וכשהטורטליני מוכנים מעבירים אותם אל הציר החם ומבשלים 2-3 דקות.
9 מסדרים על צלחת את קרם ירקות השורש ומעל את הטורטליני. מעל הכל שופכים מעט מציר הכתף ומגישים.