1 קישואים: מוזגים את המסקרפונה לקערה ו״פותחים״ אותה בעזרת כף. קוצצים את האנשובי ומוסיפים פנימה. ממלאים את פרחי הקישוא וצולים על פלנצ׳ה או מחבת חמה. מוציאים כשהקישוא צרוב יפה יפה.
2 חוצים את האנדיב ומפזרים אבקת סוכר, מלח ופלפל מעל. מניחים על הפלנצ׳ה וצולים כמה דקות. מורידים מהפלנצ׳ה ומפזרים גבינת רוקפור בין העלים.
3 חוצים את פטריות המלך, חורצים בסכין לאורך הפטרייה וצולים היטב על הפלנצ׳ה.
4 מקלפים את הגזרים וצולים גם אותם על הפלנצ'ה.
5 מכניסים פטה כבשים למעשנה עם אורגנו טרי מעל ושמן זית.
6 לגבינת הברי: מוזגים את ציר הבקר למחבת ומוסיפים דבש וחומץ שרי. מצמצמים עד שמסמיך, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מוסיפים את פרוסות הענבים. מניחים את הברי בכלי נירוסטה, מוזגים מעל את הרוטב, מוסיפים ענף תימיו ומכניסים לגריל לכ-5 דקות.
7 מסדרים בצלחת הגשה גדולה את כל סוגי הגבינות והירקות ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.