1 הדג: זורקים את החימר על הרצפה על מנת שיקבל אלסטיות, ומניחים אותו על קרש חיתוך. פותחים את החימר בעדינות באמצעות מערוך, לשני מלבנים בגודל 25 על 30 ס"מ. מניחים דג לברק על נייר אפייה, מתבלים במלח ופלפל מכל הכיוונים וממלאים את בטן הדג בעשבי התיבול, עלי הדפנה וגבעול הכרשה.
2 עוטפים את הדג בנייר אפייה ומניחים על החימר. מכסים ביריעת חימר נוספת וסוגרים היטב.
3 מניחים את הדג בחימר על מגש תנור עם נייר אפייה ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות.
4 לתפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, ממליחים ומפלפלים, מוסיפים מעט רוזמרין ושמן זית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור החם עד ריכוך (בערך אותו זמן כמו הדג).
5 לאחר שהתרככו, שמים את הברוש בקערת זכוכית עבה. מציתים אותו וכשהוא בוער מניחים מעליו את תפוחי האדמה. מכסים את הקערה בקערה נוספת ומשהים ל-4 דקות, עד שתפוחי האדמה סופגים טעם מעושן.
6 לפלפלים החריפים: חותכים את העגבניות לחצאים ומרוקנים את הגרעינים לקערה. מוסיפים לגרעינים את הפלפל החריף, מלח, שום, שמן זית ומעט לימון ומערבבים.
7 לפרנו טרגון: שמים טרגון במכתש ועלי וכותשים היטב. מוסיפים פרנו למכתש ומערבבים. מסננים את הנוזל ומוזגים לשוט. גורסים קרח במכתש ועלי ומוסיפים לפרנו טרגון.
8 הגשה: מוציאים מהתנור את הדג העטוף בחימר ומניחים על מגש עץ. מניחים לצד הדג את קוביות תפוח האדמה המעושנות, צלוחית עם העגבניות והחריף ואת שוט הפרנו. יש לשבור את החימר עם פטיש עד שנגלה הדג.