1 מבשלים את העדשים השחורות במים 20-15 דקות עד שהן במצב אל דנטה, מסננים ממים, ומעבירים לקערה לקירור. מערבבים עם פטרוזיליה, כוסברה ובצל.
2 מערבבים את חומרים הוויניגרט ומוסיפים לעדשים.
3 בעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות של בטטה, מטגנים בשמן עמוק 3-2 דקות ומעבירים למסננת.
4 את הקינואה שמים במסננת קטנה וטובלים בשמן עמוק 4-5 שניות. מעבירים לקערה ומערבבים עם קצת מלח ופלפל.
5 מרכיבים: בתחתית קערה מניחים את סלט העדשים. מעל מגרדים פטה כבשים, במרכז מסדרים בערימה את הבטטה המטוגנת ומעל כל המנה מפזרים פאף קינואה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.