1 מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק הפריך. מחלקים לשני חלקים ומרדדים על שני ניירות אפייה. קורצים 2 עיגולים בקוטר 18 ס"מ ומעבירים לקירור ל-20 דקות. אופים 8 דקות ב-180 מעלות ומניחים לצינון.
2 חוצים את הבצלים לאורכם ומעבירים לתבנית משומנת בחמאה. מפזרים סוכר ומלח ומניחים בתבנית, כשהחלק החתוך כלפי מטה. אופים 20 דקות ב-200 מעלות.
3 סוחטים את הקלמנטינות ומבשלים את המיץ עם סוכר ותימין 10 דקות.
4 מוציאים את הבצל מהתנור, מפרידים את השכבות, טובלים בסירופ ומקררים.
5 קרם: מרתיחים חלב עם מיץ וגרדת קלמנטינה. במקביל מקציפים חלמונים וסוכר במשך 5 דקות לקבלת צבע בהיר.
6 מוסיפים בהדרגה את החלב החם לחלמונים להשוואת טמפרטורות, ומחזירים לאש. מוסיפים 2 כפות קורנפלור, מבשלים כמה דקות עם מטרפה עד להסמכה ומכבים את האש. מעבירים לקירור ל-15 דקות.
7 מעבירים את המסקרפונה לקערה ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את הקרם, מערבבים לאחידות, מעבירים לשק זילוף ומקררים.
8 קראמבל: קולים את הערמונים בתנור 15 דקות ב-180 מעלות. מקלפים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים למרקם פירורי. מעבירים למיקסר את כל המרכיבים ועם וו גיטרה מערבלים עד לקבלת תערובת פירורית. אופים ב-180 מעלות 10 דקות.
9 מרכיבים: מניחים קלתית בצק פריך בצלחת שטוחה. מזלפים מעל מעט קרם, ומסדרים את הבצלים בצורת פרח. מניחים מעט קרם בתוך הבצלים, מפזרים קרמבל מעל הכל ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.