1 הקראמבל: מערבבים את כל המרכיבים, משטחים בתבנית ואופים כרבע שעה ב-180 מעלות מפוררים את הבצק ומפזרים בכוסות הגשה.
2 קציפת הלימון: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והחלב. ממסים את הג'לטין בעוד שליש כוס חלב ומאחדים בעדינות עם השמנת המוקצפת. מוסיפים את הלימונצ'לו ומיץ הלימון ומערבבים בעדינות.
3 לסירופ: שמים במחבת את הלימונצ'לו, המים והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס.
4 הרכבת המנה: מרטיבים את הקראמבל שבכוסות ההגשה בסירופ ומניחים מעל קצפת. מוסיפים שכבה של קראמבל ושכבה של קצפת ומגררים קליפת לימון לקישוט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!