1 הבשר: מורחים על הבשר חצי כפית פלפל שחור גרוס, מלח, את כל החרדל, השמן והיין. משרים ברוטב למשך 30 דקות.
2 שמים את הבשר על מסננת מעל סיר ונותנים למיצים לצאת. מוסיפים לסיר עוד כוס יין, חצי כפית פלפל שחור, כף מלח אטלנטי, פלפל חריף, שרי דובדבנים סיני, את כוכבי האניס וסוכר חום. מרתיחים ומצמצמים את הרוטב במשך כחצי שעה.
3 על מחבת פסים מטגנים את הבשר במשך כ-20 דקות מכל הצדדים. מחממים תנור ל-250 מעלות. לאחר הטיגון מכניסים את הבשר לתבנית ביחד עם חצי כמות הרוטב . מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות. הופכים מדי פעם כדי שיתבשל בכל צדדיו.
4 מוציאים את הבשר מהתנור, נותנים לו לנוח כ-10 דקות ופורסים את נתח הסינטה לפרוסות דקות. מניחים את פרוסות הסינטה על צלחת הגשה. מחממים את חצי כמות הרוטב שנותרה, מצמצמים שוב ומוזגים על פרוסות הסינטה.
5 הסלט: חותכים את הפפאיה, את ראש הכרפס, הפלפל האדום ותפוח האדמה לגפרורים.
6 על מחבת מטגנים בשמן את הבצל והשום. מוסיפים למחבת את הירקות ומתבלים במלח, פלפל וסוכר חום למשך כ-20 דקות עד שהם רכים למחצה. מניחים את הירקות בקערת הגשה. קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה, עלי הכרפס והנענע ומוסיפים לקערת ההגשה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים