1 שוטפים את האורז היטב ומשרים אותו במים לעשר דקות. 2. אחרי עשר דקות מרוקנים את המים ומניחים את האורז בסיר שטוח עם שמן חם. 3. מוספים בצל חתוך ומגרדים גזר ושתי שני שום בפומפיה לתוך האורז. 4. מוספים שתי כפות שמן קנולה מטגנים את הירקות והאורז יחד ואז מוספים כוס מים רותחים. 5. כשזה מגיע לרתיחה מורידים לאש נמוכה ומוסיפים מלח ופלפל. 6. חותכים פילה דג דניס לרצועות ומטגנים טיגון קל משני הצדדים. מכניסים אותו לתנור למספר דקות על מנת שיקבל קצת צבע. 7. מגישים את האורז על צלחת ההגשה ומניחים מעליו את רצועות הדג