1 מכינים את הסביצ'ה: חותכים את הסלמון לקוביות, מוסיפים מלח, לימון, שמיר, כוסברה, סוכר ובצל ומערבבים הכל.
2 מכינים את הבצק לפורי: מערבבים קמח, מים ומלח ולשים לבצק שהוא לא קשה מידי וגם לא אורירי. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.
3 מרדדים את הבצק עם מערוך לעובי של 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים.
4 מחממים את השמן לרתיחה. שמים את עיגולי הבצק בשמן. ברגע שהם מתנפחים מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג.
5 מורידים את החלק העליון של הפורי ליצירת כיס. מניחים את הסביצה על התחתית של הפורי ומגישים מיד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.