1 מכינים את הרביולי: מערבבים את החומרים היבשים. יוצרים גומה במרכז ובתוכה שמים את החלמונים ושמן הזית. מאחדים את כל החומרים ולשים לעיסה אחידה.
2 נותנים לבצק לנוח במקרר עטוף בניילון נצמד לחצי שעה מינימום. הבצק צריך להיות לח אבל לא דביק.
3 אחרי המנוחה במקרר מוציאים את הבצק ומרדדים אותו מעט במערוך. יוצרים יריעות קטנות במכונת פסטה. קורצים שמונה עיגולים וחולטים במים רותחים עם מלח לדקה וחצי עד שהפסטה מבושלת. מיד לאחר החליטה מכניסים את הבצק למחבת עם חמאה להקפצה של חצי דקה ולצלחת.
4 למילוי: טוחנים בבלנדר מוט את כל הרכיבים. מכניסים לשק זילוף ושומרים במקרר עד להגשה.
5 מכינים את הרוטב: שמים את כל המצרכים מלבד השמן בכוס גבוהה. טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר מוט, ומזלפים פנימה בהדרגה את שמן הזית עד לקבלת רוטב חלק.
6 מכינים שמן כוסברה: שמים את הכוסברה והשמן בבלנדר וטוחנים היטב.
7 להגשה: סוחטים את שחלות העגבנייה לתוך הצלחת. אופים בחום של 180 מעלות את העגבניה הכתומה כעשר דקות, ומניחים במרכז הצלחת. מסדרים מסביב לעגבניה כ-4 דפי פסטה.
8 מזלפים את המילוי ומכסים עם עוד 4 דפי פסטה. מעל דפי הפסטה שמים מעט שמן כוסברה, ושניה לפני שאוכלים יוצקים את כל הרוטב מעל המנה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.