1 מטגנים בטטה ודלעת במחבת.
2 טוחנים בבלנדר מוט את כל מרכיבי מחית הקארי, ומוסיפים את רוב המחית למחבת (משאירים קצת בצד). מערבבים 2-3 דקות.
3 מוסיפים חלב קוקוס, רוטב סויה ורוטב דגים, מערבבים ומבשלים עד שהבטטה והדלעת מוכנות. מוסיפים גרגירי חומוס מבושלים.
4 משרים כמה פרוסות טופו בצלחת נפרדת עם יתרת מחית הקארי ו-3 כפות רוטב סויה.
5 מחממים מחבת עם שכבה נדיבה של שמן זית. טובלים את הטופו בקמח ומטגנים משני הצדדים.
6 מסדרים קערה עם אורז, יוצקים מתבשיל הקארי ומסדרים מלמעלה טופו מטוגן. מקשטים בעלי כוסברה, צ'ילי אדום ובוטנים קלויים ומגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.