1 לשים היטב ונותנים לבצק לנוח חצי שעה. מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק, ואז מעבירים בחלק שחותך את הבצק לספגטי. מניחים בתבנית עם קמח עד הבישול. לפני ההגשה מבשלים במים רותחים ומומלחים עד שמוכן.
2 מטגנים קלות את הירקות בשמן זרעי ענבים, מוספים את הציר ואת שאר הנוזלים ונותנים להם להתבשל כחצי שעה-שעה. מסננים את הירקות ונשארים רק עם הנוזלים.
3 מכינים מרינדה מסויה, שמן שומשום, ג׳ינג׳ר ושום ומניחים בה את הסלמון עם העור כלפי מעלה למשך חצי שעה.
4 מחממים מחבת היטב. שמים מעט שמן זרעי ענבים ומניחים את החלק של עור הדג על המחבת. לסובב את הדג כך שייצרב מכל הכיוונים. לאחר שהוא נצרב מכל הכיוונים להכניס לתנור חם ל-10 דקות.
5 צולים חצי מכמות הברוקולי בתנור עם סויה, שמן שומשום. את המחצית השנייה צורבים במחבת עם שמן זרעי ענבים, כפית שמן שומשום, כף סויה ופטריות.
6 מרכיבים: יוצקים ציר מסונן בקערה, מניחים כמה נתחי דג ואז נודלס, ירקות ומעל מקשטים בבצל ירוק ובפרוסות צ'ילי אדום.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.