1 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים ולשים במיקסר עד לקבלת בצק. מוסיפים את השמן והמלח ולשים במיקסר כ-10 דקות. מכסים את הבצק ומניחים בצד לתפיחה של כשעה.
2 מכינים את תפוחי האדמה: מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד שהם רכים. מועכים לפירה.
3 במחבת מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מוסיפים לפירה יחד עם השום, מלח, הכף הנותרת של השמן וכורכום ומערבבים.
4 מכינים את הבשר: מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את השום כדקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו. מוסיפים כוסברה ובהרט, מערבבים ומכבים את האש.
5 מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל לרצועות עבות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים בו את הבצל עד שהוא משחים. מכבים את האש, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
6 מכינים את הצ'ימיצ'ורי: מערבבים יחד את הכוסברה, השום, הנענע, הפלפל החריף ושמן הזית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
7 מחממים תנור ל-240 מעלות.
8 מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים גדולים. על כל עיגול מניחים במרכז שכבה דקה של תערובת תפוחי האדמה, מעט בצל מעל, מעט בשר מעל וצ'ימיצ'ורי מעל הכל. סוגרים את שני צידי הבצק מעל המלית ואת שתי הפינות שנוצרו מסובבים למעין קשר.
9 אופים בתנור כ-10 דקות, עד שהבצק שחום.