1 עוגת פירה: בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומצננים. בבלנדר מוט טוחנים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם צמיגי. מוסיפים מלח לפי הטעם. יוצקים את הפירה לתבנית עוגה קטנה ואופים בתנור בחום גבוה עד שהשכבה העליונה מזהיבה.
2 משרה: בקערה מערבבים את השמנים עם היין והמלח. מוסיפים שום, כוסברה, ארוגולה, פטרוזיליה, עירית, לימון וקלמנטינה. משרים 20 דקות.
3 בסיר קטן מניחים פיסת בד (בה נבשל את המנה) ומסדרים בשכבות: מעט מהמשרה מעל פילה דג (העור כלפי מטה), שוב משרה ופילה - כך עד הפילה האחרון, כאשר סוגרים בשכבה של משרה. יש לוודא שבכל שכבת משרה יש ירק, לימון וקלמנטינה.
4 עוטפים את המנה בבד, קושרים היטב. מוסיפים לסיר תערובת יין לבן ושמן קנולה: מוסיפים יין עד לחצי גובה השקית ואז שמן לכיסוי ומתבלים במלח. מבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות (מדי כמה דקות בודקים את הדג העליון ומוודאים שהוא לא מתייבש).
4 רוטב יוגורט: בבלנדר מוט טוחנים את כל מרכיבי הרוטב.
5 הגשה: מחלצים את עוגת הפירה מהתבנית ומניחים במרכז צלחת הגשה. מסביב, בצורת שמש, מניחים את הפילטים. יוצקים ביניהם רוטב יוגורט ומפזרים מעל שום, לימון וקלמנטינה מהמשרה המבושלת.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.