1 מחממים סיר ומטגנים בו את הבייקון עד שהוא מפריש שומן. מוסיפים את הכנפיים ומטגנים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים.
2 מוסיפים לסיר את הגזרים, הבצל ושורש הפטרוזיליה בשלמותם, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.
3 מסננים את המרק, שומרים את העוף והירקות בצד ואת הציר מצמצמים על אש גדולה כשעה. מדי פעם מנקים אותו משומן.
4 מכינים בצק לרביולי: לשים יחד את הקמח, הביצים והשמן ומעבירים למקרר לחצי שעה.
5 המילוי: מפרקים את כנפי העוף וטוחנים יחד את בשר העוף ואת הירקות שהוצאו מהמרק.
6 מרדדים את בצק הרביולי עד שהוא שקוף. מניחים במרכז כף מהתערובת הטחונה ויוצרים בה גומה. שופכים את החלמון לתוך הגומה וסוגרים את הרביולו בעדינות.
7 מבשלים את הרביולו בציר דקה עד דקה וחצי ומוציאים.
8 מגישים את הרביולו עם שתי כפות מציר העוף.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.