1 מחממים תנור ל-180 מעלות. חוצים את הבאגט באלכסון, מושחים עליו שמן זית בנדיבות ומפזרים מלח אטלנטי. מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהלחם זהוב ופריך.
2 מכינים את הרוטב: מחממים 20 גרם חמאה במחבת ומטגנים את רבעי השאלוט עם הג'ינג'ר כמה דקות. מוסיפים שום פרוס ומטגנים עוד כדקה.
3 מוסיפים למחבת את היין, מחכים שיתחיל לבעבע ומוסיפים את 50 גרם החמאה הנותרים. מבשלים עד שהיא נמסה והרוטב מסמיך. מוסיפים את הפטל יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
4 בינתיים, מרתיחים מים בסיר גדול וכשהם רותחים חולטים בהם את האפונה הטריה והאספרגוס ל-2-3 דקות. מוציאים מהמים ומעבירים לקערת מי קרח לעצירת הבישול.
5 מכינים את הכבדים: ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את כבדי העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים כמה דקות עד שהכבדים מוכנים. לקראת סוף הבישול שלהם מוסיפים את האספרגוס החלוט לצריבה קלה.
6 כשחתיכות הבאגט זהובות וקריספיות, מוציאים אותן מהתנור ומניחים עליהם את הכבדים עם מעט מרוטב היין. מפזרים מעל את האפונה ומניחים את ענפי האספרגוס.