1 פורסים חציל ומסדרים בתבנית. מפזרים מעל שמן זית ומלח גס וצולים בתנור עד השחמה.
2 מכינים פירה מתפוח האדמה ומתבלים אותו בעמבה.
3 חותכים את הביצה הקשה לקוביות, ומערבבים עם פטרוזיליה.
4 מסדרים את החציל מסביב לדופנות התבנית, ומותירים שארית שתעטוף את המילוי.
5 מסדרים בתחתית התבנית שכבת פירה עם עמבה. מעליה שכבה שנייה של תערובת הביצה. מעל הכל מסדרים שכבת אריסה. עוטפים את הכל ברצועות החציל, ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
6 מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל, לצד טחינה ובצל קצוץ.