1 מתחילים בלחם: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר ולשים לבצק אחיד ורך. מניחים לתפיחה בקערה עד שמכפיל נפח. אחרי התפיחה מעצבים ל-4 לחמניות מלבניות מוארכות על משטח מקומח, ואופים על תבנית תנור הפוכה בחום מקסימלי עד שהלחם משחים (כ-20 דקות).
2 קוצצים דק בסכין את הפילטים של הדגים, מערבבים עם כל שאר המרכיבים בקערה ולשים מעט כדי לאחד את העיסה.
3 קולים את הפלפלים המתוקים על אש גלויה, וכשיש עליהם סימני חריכה מורידים מהאש. חוצים לאורך כדי שייווצר כיס, וממלאים בתערובת הדגים.
4 מכינים רוטב: מטגנים מעט במחבת את השום והפלפל חריף עם שמן זרעי ענבים. מוסיפים את שאר המרכיבים לרוטב, מטגנים עוד קצת, מוסיפים מעט מים ומבשלים כחצי שעה.
5 מוסיפים את הפלפלים לרוטב, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. מוציאים את הפלפלים ומעבירים את הרוטב במסננת.
6 מניחים את הפלפלים בצלחת, יוצקים מעל את הרוטב המסונן ומפזרים מעל הכל גרידת ליים ועלי כוסברה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.