1 הבצק: ממיסים את החמאה במים עם סוכר ומערבבים עם קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למיקסר ושוברים פנימה את הביצים עד לאיחוד. מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומכניסים לקירור קצר במקרר.
2 הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג.
3 במעבד מזון שמים בננה עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים עד ליצירת מחית.. מקפלים את המחית לתוך הקצפת. מוסיפים את שערות קליפת התפוז.
4 על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבצק בתנועות מעגליות ליצירת פחזניות.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את הפחזניות למשך 15 דקות. מוציאים ושמים בצד לקירור. פותחים וממלאים בקצפת. מקשטים בשוקולד מומס עם פרוסת בננה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים