1 בתוך רינג בקוטר 10 ס"מ מסדרים את שערות הקדאיף ומהדקים אותן. מחממים שמן וחמאה במחבת. מניחים את הרינג (עם השערות) בתוך המחבת ומטגנים את עד שהחלק התחתון מזהיב ומתייצב. מוציאים את הרינג, הופכים את הדיסקית ומטגנים עד שהצד השני גם מזהיב. מכינים 2 דיסקיות כאלו ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
2 מחממים שמן במחבת. מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים, מטגנים מכל צד כ-3 דקות (נזהרים שלא לייבש את הכבדים). מוסיפים מלח, פלפל, כמון, פלפל חריף, פפריקה וחופן כוסברה. מורידים מהאש, מצננים וחותכים לחתיכות קטנות. מניחים בצד עד להרכבת המנה.
3 לפטריות: מחממים שמן במחבת. מוסיפים את השום והבצל, מטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים שהן מגירות מתאדים. מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית. מניחים בצד.
4 מבשלים את תפוחי האדמה הבטטה והדלעת במים רותחים ומומלחים, במשך 20 דקות. מסננים וטוחנים עם מוט בלנדר, מוסיפים מלח ופלפל ושמנת מתוקה.
5 ההגשה: בצלחת מניחים דיסקית של קדאיף, מעליה מניחים את הכבד הקצוץ, מפזרים אגוזי מלך, מניחים עוד דיסקית של קדאיף ומעליה מתערובת הפטריות. מעל מפזרים עוד אגוזי מלך. מגישים את רוטב תפוחי האדמה ליד מגדל הקדאיף.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!