1 הכנת הבצק: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים, גרידת הלימון והסודה לשתייה. מוסיפים את תכולת מקל הווניל, מערבבים ומוסיפים את הקמח בהדרגה. לשים לבצק גמיש ומעט דביק.
2 מורחים את הידיים במעט שמן, קורצים מהבצק כדור, משטחים אותו מעט ויוצרים חור במרכז, כמו בייגלה.
3 מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הפפנאש על אש נמוכה (כדי שייאפו גם מבפנים). שהפפנאש מזהיבים הופכים, וכשהם מוכנים מוציאים לנייר סופג. מגישים חם.
4 הכנת הקרם: מקציפים מכל אחד של שמנת מתוקה יחד עם תכולת מקל הווניל והמסקרפונה. מוסיפים את המכל השני בהדרגה ותוך כדי טריפה, ליצירת קרם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!