1 ממליחים את הבשר וצורבים בסיר לחץ עד שמקבל צבע מכל צדדיו.
2 בינתיים מגרדים את הגזרים בפומפייה וחותכים את הבצלים והשום לפרוסות.
3 מוציאים את הבשר ולאותו סיר מכניסים את הירקות ומטגנים כ-10 דקות. מוסיפים כוס יין לבן ונותנים לאלכוהול להתאדות דקה.
4 מוסיפים רוטב ווסטרשייר וציר בקר ומחזירים את הבשר לסיר.
5 סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים עד ריכוך מוחלט, בין שעה לשעה וחצי.
6 מוציאים את תכולת הסיר לקערה עם חלק מהנוזלים ובעזרת שני מזלגות מפרקים את הבשר לשערות.
7 בצק: מערבבים קמח עם סוכר ושמרים בקערה. מוסיפים מים ולשים במיקסר על מהירות בינונית 10-8 דקות. תוך כדי מוסיפים את השמן, הביצה והמלח. מניחים להתפחה כשעה.
8 אחרי ההתפחה, קורצים כדורי בצק במשקל 50 גרם כל אחד. מרדדים לעיגול ומניחים במרכז כף מתערובת הבשר. צובטים לכדור ומסדרים בתבנית להתפחה שנייה, כ-20 דקות.
9 מושחים את כדורי הבצק בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים 30-25 דקות.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.