1 מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר ומוסיפים את המים. לשים ביד או במיקסר כמה דקות, לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד כמה דקות לבצק חלק. מכסים ומניחים לתפיחה כשעה.
2 מחממים תנור ל-170 מעלות.
3 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים וכל חלק מרדדים לעלה בצק דק. מורחים על עלה הבצק את החמאה המומסת ומפזרים באופן אחיד סוכר וקינמון.
4 מגלגלים את הבצק לצורת רולדה ארוכה. חותכים את הרולדה באמצע לכל אורכה ומלפפים לצורת צמה. מפזרים מעל העוגות פרג, אם רוצים. מעבירים לתבניות אינגליש קייק לתפיחה של כ-20 דקות.
5 מכינים סירופ סוכר: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה. אפשר להוסיף כף או שתיים של ויסקי אם רוצים.
6 אופים את העוגות כ-30 דקות עד שהן משחימות. באמצע האפייה מורחים מעט מהסירופ על העוגות וממשיכים לאפות.