1 מורחים על נתח הבשר את החמאה, מפזרים את הפלפל הגרוס ומהדקים היטב. מוסיפים על הפלפל, את הטימין היבש והטרי ומהדקים.
2 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו לדקה, מוציאים ומפזרים מלח גרוס ותימין.
3 מכניסים את הנתח ל-10 דקות נוספות בחום 250 מעלות, לצריבה.
4 מוציאים את הנתח מהתנור ומכסים בנייר כסף, מנמיכים את החום ל-220 ומשאירים 10 דקות נוספות.
5 מוציאים מהתנור, ומשאירים לנוח 15 דקות לפני הפריסה (עדיין מכוסה בנייר כסף).
6 העולש: מוציאים את העלים החיצוניים של העולש. לוקחים שני עלים, מניחים את המוצרלה ו מניחים עוד שני עלים מעל. מאדים בסיר אידוי (לדים סאם) כ-10 דקות.
7 הרכבת המנה: פורסים את הרוסטביף דק, ממליחים ומשאירים בתוך הנוזלים שניגרו. מניחים את העולש ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!