1 מבשלים בסיר קטן את ציר הבקר עם הגזר, הכרישה, הסלרי, הבצל, 4 ענפי טימין, עצם מח וחצי צ'ילי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות. מסננים לקבלת נוזל נקי ללא חתיכות של ירקות.
2 מתבלים את הבשר במלח, פלפל ושמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה מאוד מכל הכיוונים, כדקה מכל צד, כולל הדפנות. מוציאים מהמחבת ומתבלים בתערובת של שום, ג'ינג'ר, טימין מענף אחד ושמן זית. מניחים בצד.
3 למחבת שצרבנו בה את הבשר מוסיפים את הציר שבישלנו, מוסיפים חומץ בלסמי ומבשלים עד שהרוטב מתצמצם ומסמיך.
4 מוסיפים את הפטריות ומבשלים כמה דקות עד שהן רכות.
5 מוסיפים את הבשר ל-2 דקות למידת עשיה מדיום רייר או 3 דקות למדיום ומגישים.