1 טוחנים את כל המרכיבים לקרם טראפלס בבלנדר, ומוסיפים בסוף את חמאת הקקאו. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות.
2 במחבת מבשלים את אגוזי הלוז והמייפל כמה דקות, עד צמצום המייפל. מניחים על נייר אפייה עד שמתקשה.
3 טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומוסיפים בסוף את חמאת האגוזים. מכניסים את התערובת למכונת גלידה או לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות. מוציאים, מוסיפים את אגוזי הלוז המקורמלים ומערבבים.
4 מערבבים את כל המרכיבים לקרנץ עד לקבלת בצק. מסדרים בתבנית או ברינג ואופים ב-180 מעלות 15 דקות.
5 מרכיבים: מניחים את הקרנץ על צלחת, יוצרים עיגול של טרפלס שוקולד עם רינג ומניחים על הקרנץ. מניחים מעל כדור גלידה וכמה אגוזי לוז מקורמלים שלמים לקישוט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.