1 מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים היטב. את המים מוסיפים בהדרגה – לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות. מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
2 צולים את הדג מכל צדדיו במחבת עם מעט חמאה.
3 ממלאים את בטן הדג בכמה עלי מרווה ומעבירים אותו לתבנית.
4 בינתיים צולים את העגבניות עם השום והפלפל החריף מכל הצדדים.
5 מקלפים את הירקות הצלויים וקוצצים גס. מסדרים את הירקות מסביב לדג בתבנית.
6 מתבלים במלח, פלפל, כורכום וטיפה כמון.
7 לאחר שהבצק תפח מרדדים אותו ליריעה דקה. חותכים את הבצק לפי הגודל של התבנית ומכסים את התבנית כולה.
8 מכניסים את התבנית לתנור לכ-10 דקות, מפזרים על הבצק עלי מרווה ומחזירים ל-10 דקות נוספות.
9 מקפיצים במחבת עגבניות שרי עם שמן זית, מלח וזעתר. מניחים בכלי קטן ומגישים לצד הדג.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.