1 מורחים את העגבניות והפלפלים ב-4-3 כפות שמן זית, וצולים תנור ב-200 מעלות כ-25 דקות. מוציאים, מקלפים, וחותכים לקוביות.
2 במכתש ועלי מרסקים ג'ינג'ר, עלי כפיר ליים, מיץ ליים, רוטב דגים, צ'ילי וכפית סוכר.
3 מחממים במחבת 4 כפות שמן זית, מטגנים את השום ומוסיפים את הפלפלים והעגבניות. מוסיפים פפריקה ואת התערובת הכתושה במכתש ועלי. מוסיפים כף סוכר, מלח ומיץ ליים ולערבב.
4 מוסיפים חלב קוקוס, מערבבים היטב ומבשלים.
5 במחבת נפרדת מטגנים את פרוסות הדג משני הצדדים ומוסיפים לרוטב. מבשלים את הדגים ברוטב 30-20 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.