1 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, החלמונים, הביצה, המלח ושמן הזית לבצק יציב. לשים כמה דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח 20 דקות.
2 מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק וקורצים עיגולים.
3 מכינים את המילוי: מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הסלרי עד לריכוך קל. מוסיפים את השום לדקה ואז את הבהרט והמלח. מוסיפים את הבשר לטיגון קל מאוד ומכבים את האש, מוסיפים את תפוח האדמה המעוך ומערבבים. מקררים.
4 שמים במרכז חצי מעיגולי הבצק כפית מהתערובת וסוגרים אותם עם עיגול נוסף. מהדקים את הקצוות במזלג.
5 מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים בו את השום, הבצל, הפלפל החריף שורש הסלרי וגבעול הסלרי כמה דקות עד שהירקות מתרככים.
6 מוסיפים מים או ציר עוף, כורכום, מלח, פלפל, עלי חילבה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 30-45 דקות.
7 טוחנים בבלנדר מוט את המוצקים של הרוטב. מוסיפים חלק מהנוזלים לקבלת קרם. מעבירים במסננת לקבלת קרם עדין. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
8 מביאים לרתיחה מים בסיר ומוסיפים מלח. מבשלים את הרביולי עד שהם צפים.
9 מסדרים את הקרם בצלחת, מניחים מעליו את הרביולי ומקשטים בגרידת לימון.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.