1 טוחנים במעבד מזון תפוח אדמה, בצל, קישוא וצרור פטרוזיליה. מעבירים לקערה ומוסיפים את העוף הטחון, ושאר החומרים.
2 יוצרים קציצות פחוסות מעט בגודל בינוני, מקמחים ומטגנים עד הזהבה. מניחים על נייר סופג.
3 פורסים את הבצלים לצורת חצי ירח. חותכים גס את מקלות הכרפס ומטגנים עם הבצל והכורכום. כשהבצל מזהיב ומתקרמל מוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה.
4 כשהרוטב רותח מוסיפים את התבלינים, מערבבים, ומנמיכים את האש. מוסיפים בעדינות את הקציצות, ומפזרים מעליהן עלים של כרפס. מבשלים חצי שעה לאיחוד הטעמים ומגישים עם חלה טרייה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.