צ'ייסר סביצ'ה:
1 מערבבים את מרכיבי הרוטב ומאזנים טעמים עם פלפל ומלח.
2 מבשלים את תפוח האדמה במי מלח וחותכים לקוביות.
3 חותכים את פילה האינטיאס לרצועות דקות. בעזרת מנדולינה פורסים לפרוסות דקות את הצנונית, השומר והבצל. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
4 מערבבים את הירקות והדג עם הרוטב ומוסיפים את תפוח האדמה והתירס. מסדרים בכוסות צ'ייסר.
צ'ייסר ספיריטוזה ירקות:
1 קוצצים דק את העגבניות, הפלפלים, הבצל והשום ומבשלים בסיר כחצי שעה. מתבלים במלח ופלפל וכשהרוטב מוכן טוחנים הכל לכדי מחית אחידה. מוסיפים את השמנת המתוקה והוודקה.
2 מסדרים על תבנית אפייה עגבניות שרי צהובות, תפוחי אדמה קטנים וכרוב ניצנים. מזלפים מעל הכל שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד להשחמה יפה. חותכים לחצאים ומגישים בצ'ייסר על רוטב העגבניות.
צ'ייסר שיפוד ערמונים ומח עצם:
1 מבשלים את מח העצם עם הרוזמרין, הפטריות והערמונים בציר הבקר כשעה. מוסיפים את הוויסקי.
2 מכינים שיפוד מענף הרוזמרין ונועצים עליו ערמון, פטרייה וביניהם את פנים מח העצם.
3 מגישים בצ'ייסר עם הרוטב בפנים.
צ'ייסר ליקר שוקולד תפוז וטוויל שוקולד:
1 מחממים את השוקולד על בן מארי עד שהוא נמס.
2 מוסיפים גרידת תפוז ושוט של וודקה אספרסו ומערבבים עד שהאלכוהול קצת מתאדה (לא לחלוטין) ונבלע בשוקולד.
3 חותכים את האגסים לפלחים. מחממים במחבת את הסוכר עד ליצירת קרמל ומכניסים את האגסים, לציפוי.
4 ממלאים את הצ'ייסר ברוטב השוקולד ומניחים מעל פרוסת אגס מקורמלת.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.