הרוטב:
1 מטגנים על אש נמוכה מאד את שיני השום, מוסיפים חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שאטה גרוס ומעט מלח. מערבבים.
2 חולטים את העגבניות, מסירים את הקליפה, חותכים לקוביות קטנות.
3 מוסיפים למחבת את הכוסברה הקצוצה, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.
4 מבשלים במים את פרחי הכרובית ואת תפוח האדמה עד לריכוך.
5 מכניסים את הכרובית למעבד מזון, מוסיפים מעט לימון, שן השום הנוספת, מלח ופלפל. טוחנים לתערובת אחידה.
הדג:
1 מפלטים את הלברק לשני פילטים יפים. ממליחים בצד של הבשר וסוחטים מעט לימון ומלח.
2 מחממים מעט שמן זית במחבת ומניחים את הדג בעדינות על הצד של העור. אחרי דקה של טיגון פשוט סוגרים את המכסה מבלי להפוך את הדג ונותנים לאדים לבשל את הצד של הבשר.
הגשה:
1 מסדרים במרכז צלחת שטוחה את פירה הכרובית.
2 על פירה הכרובית מניחים פילה אחד ומהצד השני את הפילה השני.
3 מוציאים את הרוטב מהמחבת, מעבירים למעבד מזון וטוחנים. מסננים היטב ויוצקים מעט מסביב לדג.