1 שמים בסיר גדול את כל המרכיבים לציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
2 בסיר אחר מטגנים את הכרשה בשמן זית לריכוך, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כמה דקות. מוסיפים ציר ירקות ומבשלים 20 דקות. מוסיפים את הלחם בקוביות ומערבבים.
3 בעלי ומכתש כותשים את עלי האורגנו יחד עם שום שמן זית ומלח, ומזליפים מעל כמה טיפות שמן זית.
4 מגישים צלחת מרק ומעליה מפזרים מעט פסטו אורגנו. .
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.